Pardavimas

Automobilių Išmaniojo telefono Turėtojas automobilių Stovėjimo Numerį Navigacijos prietaisų Skydelio talpinimo Pagalvėlės, Kilimėlis Universalus Lašas Laivybos

€7.72 €15.43
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k261236

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Palaikyti tvarką ir handfree su ourversatile automobilių anti-slip mat telefono laikiklis, su patogiu saugojimo dėžutės statymo kortelės.

Pagamintas iš highqualitys PVC medžiagos, mūsų multi funkcinis anti-slip mat suteikia saugų sukibimą savo telefono ir kitų prietaisų, užkertant kelią jų stumdomas aplink vairuojant.

Skirta automobilių savininkai, kurie vertina patogumą ir saugumą, mūsų anti-slip mat telefono laikiklis, yra puikus aksesuaras išlaikyti savo telefonu per pasiekti, o kelyje.

Nesvarbu, ar esate naršyti per judrių miesto gatvių, arba lipa ant longroads kelionę, mūsų anti-slip mat telefono turėtojas užtikrina, kad jūsų telefono buvimo saugiai vietą, leidžia jums lengvai pasiekti GPSdirections ir svarbius skambučius.

Pakelia savo vairavimo patirtį su mūsų naujų automobilių anti-slip mat telefono laikiklis, suteikti praktinį sprendimą, organizuoti savo esminius ir pagerinti jūsų bendrą važiavimo komfortas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:PVC

Dydis:Apytiksl.20x16x4cm/7.87x6.29x1.57inch

Spalva:Juoda/Pilka

Komplektą Sudaro:

1x 4 in 1 Telefonų Turėtojas

Pastaba:

① .Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

② .Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Puslapio viršus