Populiarus

6m Automobilio Durelių Krašto Nulio Apsaugos Juosta Bamperio Anti-susidūrimo Juostos "PASIDARYK pats" PVC Liejimo Dekoratyvinės Juostelės Auto Priedai

€9.63
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k266834

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Savybės:

1. "Chrome" juostelės automobilių yra pagaminti iš kokybiškos PVC medžiagos, dėl savo didelio patvarumo ir atsparumo korozijai.Ir tai yra super lankstus viso kūno linijas ir UV apsauga.

2. Durų apvadus automobilių yra lengva išpjauti kiekvieno dydžio reikia.Jie gali būti lengvai ir greitai sumontuoti be žalos.

3. Automobilio salono apdailos juostelės daro savo automobilį, atrodo švari ir tvarkinga, užkertant kelią dulkėms patekti į spragą.Ir tai taip pat daro garso izoliacija, automobilis puikus.

4. Padengtas blizgus chromo apdaila, jie bus puikus papildymas jūsų automobilio chrome apdaila.Ir jie bus padaryti automobilio elegantiškas ir patrauklus.

5. Automobilių interjero ir eksterjero apdailos idealiai tinka kirpimas, palei automobilio kėbulo pusės durų lango krašto, bamperis, priekinės grotelės, kapotas, bagažinė, šoniniai veidrodėliai, žibintai, galinio žibinto, ir rūko žibintai.

6. Universalus tinka daugumai automobilių, sunkvežimių, Visureigius ir pan.

Specifikacija:

Kategorija: Automobiliai liejimo apdaila

Medžiaga: PVC

Spalva: sidabro, juoda

Ilgis: 6m/236.22 į (plotis-4*6 mm)

Skirtas Naudoti: Modifikacijos/Enhancement Poziciją dėl Transporto priemonė: Priekinis, Galinis, Kairės, Dešinės

Pakuotės Sąrašas:

1*Automobilio "chrome" apdailos juostelės (6m)

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Super Lankstus: "PASIDARYK pats" automobilių apdailos juostelės yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, kurios yra ekologiškas, tvirtas, atsparus korozijai, ir super lankstus naudoti.

2.Automobilių Apdailos: naujas galvanizavimo dizainas yra integruotas į automobilio išorė, pritraukti dėmesį ir padaryti savo automobilį daugiau unikalus ir cool.

3.Apsauga nuo dulkių ir vandens: Jis bus ne sukelti žalą į automobilį, ir tuo pačiu metu išvengti dulkių patekimo į spragą.Ji taip pat daro garso izoliacija, automobilis puikus, kad jūsų automobilis atrodo švarus ir tvarkingas.

4.Interjero & lauko Apdaila: vidaus ir lauko apdaila dalių automobilio yra lengva pakeisti tiesiogiai.Tinka grotelės, užpakalinis žibintas apdaila, žibintų reguliavimas, ratų ir apdaila, šoninės oro angos, apdaila lūpų, aplink kanalai.Puikiai tinka jūsų automobilio interjero ir eksterjero apdaila.

5.Lengvas ir Greitas Montavimas: chromo apvadu apdaila gali būti sumažintas arba supjaustyti norimo ilgio ir yra labai lengva taikyti.Jis gali būti lengvai ir greitai sumontuoti be žalos.

Puslapio viršus