Pardavimas

Mobiliojo Telefono Laikiklis Magnetinis Išmanųjį Telefoną Prijungti Sulankstomas Ir Pasukti Telefoną Organizatorius Sunkvežimių Ir Automobilių Interjero Priedai

€7.63 €15.28
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k261276

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: ABS

Pilnas aprašymas

Kulka Taškų:

1. Prabangus Apdailos: Su savo madingas išvaizdą ir lydinio medžiagos, tai magnetinio automobilinio telefono stovas yra ne tik praktiškas aksesuaras, tačiau taip pat dekoratyvinis elementas jūsų automobilį.Tai buvo puikus kūrinys, kad leidžia jaustis lygus ir patogus liesti.

2. Stabili ir Saugi: Šis magnetinis telefonas mount suteikia stiprią magnetinę jėgą, kuri nepriklauso arba purtyti, net dėl duobėtų kelių.Jis saugo jūsų telefoną tvirtai ir saugiai, leidžia jums vairuoti su lengvumu.

3. Saugus Naudoti: Šis automobilis telefono turėtojas yra magnetinis uždaras vidinis magnetinis laukas, kuris netrukdys signalo iš telefono.Jis saugo jūsų telefoną į vietą ir pasiekti, todėl jūs galite mėgautis patogiai ir saugiai, vairavimo patirtį.

4. Išsaugoti Savo Erdvę: Su sulankstomas dizaino ir mažo dydžio, šis magnetinis telefonas mount gali būti lengvai saugomi, kai nenaudojate, paliekant daugiau vietos jūsų skydelyje.

5. Universalus Dizainas: Šis magnetinis telefonas kalno galima pasukti vertikaliai arba horizontaliai, kad atitiktų jūsų žiūrėjimo kampas poreikius vairuojant.Ji yra lengva įdiegti ir pašalinti, ir jis saugo jūsų telefoną saugiai su savo stiprus magnetas.

Aprašymas:

Šis telefonas mount automobilių magnetinio yra patikimas ir patogus būdas laikyti savo telefonu vairuojant.Ji turi aukšto slėgio pjovimo ir poliravimo paviršius, kad nebus subraižyti savo telefoną ar prietaisų skydelio.Ji taip pat turi uždarą vidinį magnetinį lauką, kad laimėjo ne trukdyti jūsų telefono signalą arba baterijos.Ji yra lengva įdiegti ir nebus nukristi net dėl duobėtų kelių.

Specifikacija:

1. Dydis:

2. siurbtuko: apie 10.0*6.8*6.8 cm/3.93*2.67*2.67 į

3. Oro išleidimo anga: apie 9.0*5.5*9.8 cm/3.54*2.16*3.85 į

4. Spalva: juoda/žalia

5. Medžiaga: ABS

Pakavimo Sąrašas:

Magnetinio Telefonas Apsodas*1

Puslapio viršus