Pardavimas

Led Judesio Jutiklis Nakties Šviesa 2 In 1 Nešiojamas Žibintuvėlis su Sutemų Iki Aušros Jutiklis Miegamasis, Vonios kambarys Skaityti Kempingas

€10.01 €22.24
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k1824

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Campinglight

Pilnas aprašymas

Savybės:

ĮKROVIMO & NEŠIOJAMŲ DIZAINAS: Įkraunamas LED naktinio apšvietimo Tipas-C įkrovimo lizdas.Ne daugiau apribojimų, prijungti prie elektros šaltinio!Kompaktiškas dydis leidžia jums imtis su jumis, po apmokestinimo.Įsižiebti bet kurio kampo, iš jūsų namų ar vietos, naktį šviesa jūsų miegamojo, prieškambario, vonios ar tualeto, kad reikia apšvietimo.

3 Šviesos Režimai & Žibintuvėlis:Baterija naktį šviesos su built-in motion režimo ir šviesos jutiklis.Kai perėjo į "Auto" režimas, šviesos, automatiškai bus įjungti, kai judesio aptinkamas tamsoje ar naktimis.Jungiklį į "On" būdas saugoti šviesą nuolat arba "Off" režimą, jį išjungti visiškai.Jo unikalus dizainas apjungia naktį šviesos ir žibintuvėlis, todėl tai puikus kompanionas bet kokiai progai.Prie žibintuvėlio įjungimas/išjungimas, tiesiog paspauskite mygtuką šone.

Patalpų Jutiklis Šviesos: judesio jutiklis šviesos yra platus 160° aptikimo diapazonas, kurių didžiausias aptikimo atstumas 220 metrų.Kai įjungtas automatinis režimas, jis įsižiebia iš karto, kai judesio aptinkamas ir išsijungia po 20 sekundžių, jokio judesio energijos taupymas.Su jo jutiklis, ji tik šviečia tamsoje aplinkoje arba naktį, kuri yra energetikos taupymo ir praktiška.

[Švelnus ir Ryškios Nakties Šviesos] :judesio jutiklis nakties šviesos skleidžia minkštą ir šiltą šviesos spalvos temperatūra 2800K.Ji sukuria ramią aplinką, siekiant padėti jums užmigti greitai.Be to, ji suteikia apšvietimo šeimos nariams, vaikams ir naminiams gyvūnams naktį, todėl atneša saugumo jausmą.

MAŽAS ENERGIJOS SUVARTOJIMAS & ILGAS BATERIJOS veikimo laikas: Gauti puikus naktinis apšvietimas tirpalas su įkraunamas nakties šviesa.Mokesčiai tik 2 valandas ir trunka iki 21 dienos automatiniu režimu.Žymiai mažesnės energijos sąnaudos, palyginti su plug-in, žibintai, nr. baterijas pakeisti, labai ekologiška.

Baterija:14500 3.7 V 600mAH ličio baterija

Lemputė karoliukai:16LED(pagrindinis šviesos)+XPE 2W(spotlight)

Uzsitiens jungiklis funkcija: dėmesio-OFF

Perjungimo Jungiklis Funkcija:LED-SENSE-OFF

Indukcijos šviesos trukmė:20±5S

Įkrovimo funkcija: Įkrovimo raudona šviesa, visiškai žalia šviesa

Įkrovimo laikas:2±0.5 H

Išleidimo Laikas: XPE ≥ 2H: LED ≥ 2,5 H

Aptikimo atstumas:7M±2M

Šviesos:LED ≥ 80LM

Dėmesio ≥100LM

Galia:LED lW

XPE 1.2 W

Įkrovimo galia:≥2w

Produktai, Esantys

Multi-funkcija, naktinis apšvietimas * 1

Naudojimo instrukcija*1USB kabelis*1

Puslapio viršus