Pardavimas

Kempingas Propanas Šildytuvas Lauko Viryklės Degiklių Uždegimo Šildymo Krosnių Degiklių Vertus Šilčiau Namuose Telšių Stovyklavimo Įranga, Reikmenys

€45.34 €90.70
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k15144

Specifikacija

  • Tipas: Dujinė Viryklė
  • Su Uždegimo Prietaiso ar Ne: Įtrauktas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienkartiniai: No

Pilnas aprašymas

Likti šiltas ant jūsų kempingas keliones su savo Stovyklavimo Palapinėje Šildytuvas, Propaną.Puikiai telpa rankoje ir lengva naudoti.Jį naudoti karščiui savo palapinę ir garai, maisto.Šis nešiojamas šildytuvas padarys jūsų kempingas patirties dar patogus ir malonus.Be to, jis padeda jūsų propanas ilgiau.

Specifikacija:

Svoris: 2.2 (KG)

Pakavimo Sąrašas:

1pc Propano Šildytuvai, skirti Naudoti Patalpų viduje (oro bakas nepridedami)

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Prisitaikyti Šildymo Funkciją: Mūsų propanas, viryklė, šildomos patalpos tinka bet kokioje aplinkoje, teikti šiluma ir maisto gaminimo galimybe tiek patalpose, tiek lauke.Jo lengvas dizainas leidžia nešiojamas ir patogus pasirinkimas bet setup.

2.Patogi Rankena: Tai propanas, viryklė, šildomos patalpų funkcijas, metalo neslidžia rankena, kad būtų patogu laikyti ir tinka puikiai į delną.Ergonomiškas dizainas leidžia lengvai atlikti ir valdyti šildytuvas su 1 ranka.Rankena taip pat priduria, liesti grožiu ir elegancija šildytuvas.

3.Patvarus ir Elegantiškas: Į dengtos eksterjero dažai prideda touch grožio tai propanas, viryklė, šildomos patalpos, o viryklės dangtis su aukštos temperatūros atsparus apsaugos nuo žalos, iki 1200, užtikrinant ilgalaikį efektyvumą ir saugą.

4.Besiūliai Integracija: Be jokių komplikacijų, galite nustatyti mūsų propanas, viryklė, šildomos patalpų švelniai įkišdami built-in trachėja į vamzdžio pusėje, užtikrinti, puikiai tinka.

5.Padidino Efektyvumą: Mūsų propanas, viryklė, šildomos patalpos gali sutaupyti energijos ir išplėsti savo prietaiso gyvenimą.Jos atsparus vėjo išvaizdą, apsaugo nuo nuostolių, protingas pasirinkimas eko-sąmoningai namus.Mėgaukitės savo padidino efektyvumą ir išlaikyti savo trachėjos saugus.

Puslapio viršus