Pardavimas

4.5-5QT Dubenėlį Įpilti Shield Pakreipti Galvą Dalys Stovi Maišytuvas, nerūdijančio Plieno Konteinerių Splash Guard Reflektoriai

€5.48 €30.57
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k116359

Specifikacija

  • Prekės Pavadinimas: DUSTPROOFVEIL
  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Mikrobangų Krosnelė Apima
  • Stilius: Modernus Stilius

Pilnas aprašymas

4.5-5QT Dubenėlį Įpilti Shield Pakreipti Galvą Dalys Stovi Maišytuvas, nerūdijančio Plieno Konteinerių Splash Guard Reflektoriai Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Dubenėlį Įpilti Shield Pakreipti Galvą

Medžiaga: Plastikas

Spragas Atstumas: 11cm

Priedai: Maišytuvas

Maišytuvo Tipas: Stovas

Modelis: KN1PS

Kiekis: 1pcs

Įmontuoti:

Tinka modeliams K45SS, KSM75 , KSM150PS, KSM152PS, K4, K5, KP50, KSM5, KSM50, KSM500PS , KSM450

Tinka modeliams: K45, KSM90, KSM100, KSM103, KSM110

(Prašome Palyginti Dalies Numeris Su Originaliu Vienas Prieš Perkant!)

Pastaba:

1.Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad prekė yra vienas, kad jums reikia.

2. Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm)

Paketų Sąrašo: 1 x Dubenėlį Įpilti Shield Pakreipti Galvą

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Puslapio viršus