Pardavimas

155CM/61 Colių Ilgio Lanksčių Vamzdžių Valymo Šepetys Nerūdijančio Plieno Vandens Filtras Oro Vamzdis Lankstus Dvigubas Baigėsi Žarna Akvariumas Prieigos

€1.59 €2.88
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k122297

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Funkcija: Eco-friendly

Pilnas aprašymas

Kulka Taškų:

1、Išlaikyti Žarna Valyti: lanksti šveitimo šepetys gali valyti šaldytuvą, drenažo vamzdžiai, siekiant pašalinti nešvarumus ir išvengti užteršimo žarnos, maisto produktų ir daiktų.

2、Maksimaliai Išlaikyti Maisto Skonis: Tai šepetys maksimaliai išlaikyti maisto skonį.Bendras ilgis apie 61 cm (155 cm), jis gali būti naudojamas švarus šaldytuvas kanalizaciją, automobilių stoglangis kanalizaciją ar kitas ilgai žarnos.

3、Minkšta Jausmas: yra vamzdinės teptuku atend ir žiedas kitame gale.Šepečiu, plaukai, gali švelniai nušluostyti purvą, nepažeidus dujotiekio.Tinka bet kokio paviršiaus medžiagos (vario, vinilo, plastiko, vamzdelių programos).

4、Lankstus ir Patvarus: vamzdis šepetys yra labai lankstus ir gali būti naudojamas su lenktas vamzdelis (kampas mažesnis nei 90 laipsnių).Nailono teptukas plaukų valo nutekamuosius vamzdžius, vandentakius, maisto, riebalų kaupimo ir šiukšles.Produktas yra patvarūs, skirti ilgalaikiam naudojimui.

5、Paprasta Operacija: Įdėti lanksti viela (teptuku galvos) į vamzdį ir švelniai krūmynai viduje, o stumia šepečiu į išorę.Lankstus ir stiprus teptuku kūno yra lengva sulenkti ir gali parašyti bet kokią drenažo vamzdžiai.

Specifikacija:

Medžiaga: nailonas + nerūdijančio plieno

Tipas: valymo šepetys

Bendras ilgis: apie 155cm/61inch

Pakavimo Sąrašas:

1x Lanksti Šaldytuvas Šepetys

Puslapio viršus