Pardavimas

Automobilių Skydelis Plėtiniai Automobilių Anti-Glare Skydelis Veidrodžiai, Automobilis Saulės Skydelis Visų Sunkvežimių Automobilio Priekinės Sėdynės, Vairuotojo Ar Keleivių

€7.40 €15.42
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k89616

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

PRAKTIŠKA: Dydis: apie 33x14.5cm.Jis gali būti lengvai saugomi, kai nereikia.Jis tinka visiems automobiliams.Kietojo ilgio ir kieto šešėlio.Jis turi gerą anti-glare filtro efektas, gali pakeisti akiniai arba akiniai nuo saulės.

LENGVAS MONTAVIMAS: automobilis skėtį nuo saulės yra pagamintas iš ABS snap/PMMA objektyvas Labai lengvai ir greitai įdiegti be jokių įranga pagal save, taip pat lengvai reguliuoti poziciją labiausiai patogus nustatymą, kurį norite.

SAUGUS VAIRAVIMAS: automobilis skėtį nuo saulės, galima išvengti tiesioginių saulės spindulių, panaikinti saulės atspindys, panaikinti skirtumą tarp vidaus ir išorės tunelį, išvengti aklumo ir difuzinis atspindys.

AKIŲ APSAUGA: Galima naudoti vietoj saulės akinius arba akinius nuo saulės, nes jis turi gerą anti-glare filtro efektas.Gali efektyviai filtruoti saulės spindulių, kelio paviršiaus atspindys, kūno atspindys ir kitos didelių gabaritų šviesos, tuo pačiu metu galite pašalinti UV ir visų rūšių lengvųjų ir kitų kenksmingų žibintai;, kad vizuali aplinka minkštas ir patogus, ir apsaugoti vizija sveikatai.

spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: ABS sagtis/PMMA objektyvas

Pakuotės Turinys:

1 x skėtį nuo saulės veidrodėliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Puslapio viršus