Pardavimas

Už GBASP USB-C W. GARSO MOD Priedai, Nintendo GAMEBOY ADVANCE SP GBASP Įkrovimo lizdas Pakeistas Į USB-C USB Tipo C

€3.71 €5.46
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k80385

Specifikacija

  • Aksesuarai Tipas: Įkrovimo Lizdas
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: ZMONH

Pilnas aprašymas

Medžiaga: Plastikas + Metalas

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: 8g

Pakuotėje: 1 grupė Reikmenys

Savybės:

1. Į GBASP įkrovimo lizdas pakeistas į USB-C, USB (Type-C), turi platesnį taikymą.Ar jūsų prietaisas yra naujausias "MacBook Pro", "Nintendo " Switch", ar "Android" telefonu, jūs galite įkrauti savo GBASP žaidimų konsolė, naudojant tą patį laidą, panaikinant būtinybę atlikti keletą įvairių tipų kabeliais.

2. USB-C uostas gali palaikyti iki 100 w galia, o tai reiškia, jūs galite įkrauti savo GBASP greičiau, taupant jūsų laiką ir leidžia jums gauti atgal į žaidimą greičiau.

3. USB-C sąsaja supranta, full-duplex " duomenų perdavimo ir maitinimo, ir galima įterpti ir pašalinti laisvai, kuri yra labiau patogu ir greita naudoti.

4. USB-C sąsaja yra patvaresni nei ankstesnės sąsajos dizainą, kuris gali efektyviai užkirsti kelią sąsaja žalą ir gerinti paslaugų produkto gyvavimo laikas.

5. Usb-c yra labiausiai pažengę USB sąsajos technologija, todėl GBASP įkrovimo lizdas pakeistas į USB-C yra puikus pasirinkimas jūsų siekti aukštos kokybės gyvenimo ir žaidimo patirties.

Pastabos:

1.Prašome leisti 1-2cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra tokia pati.

Puslapio viršus