Pardavimas

Bowflex SelectTech 552 Svarmenimis, Reguliuojamas, Porai, 2 Nemokamai Mėnesį Narystės JRNY

€380.59 €761.19
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k7908

Specifikacija

  • Mokymo Vietos: ginklai, Ranka, Krūtinės
  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
  • Prekės Pavadinimas: DUTRIEUX
  • Tipas: Electroplate
  • Departamentas Pavadinimas: VYRAI
  • Kilmės: JAV(Kilmės)

Pilnas aprašymas

Tik ruožtu rinkimas galite automatiškai keisti savo atsparumas: nuo 5 svarų.visą kelią iki-52,5 kg svorio.Ne daugiau įlaipinami 30 skirtingų svarmenimis gauti norimus rezultatus, šių reguliuojamas svarmenimis pakeisti 15 rinkiniai svorius.Nuolat dirbame su JRNY, kur jums eiti nuo jūsų telefono ar tablečių; pabandyti, Tik Mobiliesiems Narystės nemokamai 2 mėnesius.Viskas ko jums reikia yra du SelectTech 552 Svarmenimis, paversti savo kūno į gera.

Savybės:

Išbandykite mūsų JRNY Tik Mobiliesiems Narystės 2 mėnesių, nemokamą* Treniruotės namuose ar eiti su įkvepiantis instruktorių ir tik už jums prisitaikanti treniruotes* Gauti Judesio Sekimo, stiprumo mokymas ir kūno svorio treniruotes, namuose ir kelyje nuo jūsų telefono ar tablečių* Reguliuojamas nuo 5 - 52.5 lbs Pakeičia 15 rinkiniai svorių Svoris pasirinkimo perjungiklis 5, 7.5, 10, 12.5, 15, 17.5, 20, 22.5, 25, 30, 35, 40, 45, 50, ir 52.5 svarų.

Kaip Įjungti Nemokamai JRNY Narystei:

1.) Apsilankykite pradėti savo nemokamus JRNY bylos nagrinėjimą (naujos tik nariams).

2.) Pasirinkite "Paleisti Nemokamą Bandomąją" ir atlikite šiuos veiksmus, norėdami sukurti savo JRNY sąskaitą.

3.) Prisijunkite prie savo Bowflex produkto įmontuotą lietimui jautrų ekraną arba atsisiųsti JRNY programėlę savo " iOS " ar "Android" įrenginį, norėdami sudaryti ryšio porą su suderinamu Bowflex ar Schwinn produkto.

*JRNY® " prenumerata.JRNY® prenumerata auto atnaujina kasmet ne tada-dabartinės metinės normos, plius taikomus mokesčius, išskyrus atvejus, kai atšaukiamas likus ne mažiau kaip 48 valandoms iki laisvas laikas baigiasi.Srautinių transliacijų prenumerata neįskaičiuotos.

Atsiliepimai

Autorius: Pirkėjas

Data: 2023-11-12

Peržiūros: Atvyko per savaitę. Labai svarmenimis su santykinai žema kaina.

Reitingas: 5


Autorius: Pirkėjas

Data: 2023-11-07

Peržiūros: niekada gavo prekė, pardavėjas niekada net išsiuntė jį. niekada negirdėjau jokio atsakymo, arba gauti visus atnaujinimus

Reitingas: 1


Puslapio viršus