Pardavimas

Jogos Raiščių Tempimo Diržas Kojos Čiurnos Sąnario Korekcija Sporto Virvę Koja Reabilitacijos Dirželis Padų Fascitas Kojos Mokymo

€1.11 €1.84
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k7588

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: kojų tempimo diržas

Pilnas aprašymas

Produkto pavadinimas:koja tempimo diržas

Gaminio dydis apie : 25.5*19.5*0.4 cm/10.03*7.67*0.15 į

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga:Audinys + Putų

produkto savybės:

1. Idealiai tinka asmenims, turintiems ribotas lankstumas ar judesių amplitudę, šį unikalų tempimo pagalba yra pagaminti iš patogios Oksfordo audinio ir dirželiai, siūlanti kelis diržas kilpos asmeninį kontrolės metu kiekvienas ruožas.

2. Lengva naudoti, ji gali būti dėvimi trijų unikalių kryptimis, kad tilptų įvairių tempimo pozicijas.Pasirinkti iš trijų konfigūracijų, kiekvieną taikymo skirtingų raumenų grupių.

3. Saugaus Tempimo: kojų tempimo diržas suteikia papildomą stabilumą metu pagalbos tempimo ir kelia, traumų prevencijos ir skatinti laipsnišką, švelnus tempimas apsaugoti raumenis, leidžia didesnį lankstumą, kiekvieną dieną.

4. Unikalus Dizainas, Gerinti kūno lankstumą ir elastingumą, dizaino, apgaubia koja, leidžiantis patogiai tempimas.Unikalus dizainas sumažina spaudimą dėl kulno, sudaryti sąlygas sklandžiau kvėpavimo ir didesnis lankstumas kojų išplėtimas.

5. Universalus, tinka Kasdieniniam Naudojimui: Tinka įvairių sporto poreikius, kojų tempimo pagalba yra idealus pasirinkimas sportininkams, padedantis f padų fascitas, kulnas spurs, blauzdos, šlaunies, glute, ir apatinės nugaros įtampa ir traumų.Visiems sportininkams, tempimo pagalba yra tarp geriausių produktų, pripažįstant, kaip svarbu pasinaudoti raumenis ir sąnarius prieš ir po treniruotės.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt kojų tempimo diržas

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Have a nice day!

Puslapio viršus