Pardavimas

I-Formos Push Up Stendas, Namų Apyvokos Ir Vyrų, Ir Moterų Rankos Stiprumo Mokymas Equipmen

€2.06 €3.23
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k7130

Specifikacija

  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
  • Departamentas Pavadinimas: VYRAI
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Savybės:

1. Daugiafunkcinis dizainas: I-formos push up laikiklis yra daugiafunkcinis sporto įrangos tinka tiek vyrams ir moterims.Jis gali būti panaudotas ne tik su push up mokymo, bet ir dėl įvairių pratybų metodus, pvz., rankos stiprumo mokymas, krūtinės raumenų mokymo, ir pilvo raumenų mokymo patenkinti įvairių sporto poreikius ir visapusiškai pasinaudoti įvairių kūno dalių.

2. Patvarus kokybė: Šis push up laikiklis pagamintas iš didelio stiprumo plieno, tvirtas ir stabilus struktūrą, kuri gali atlaikyti nemažą svorį ir slėgio, užtikrinant saugią ir stabilią mokymo jums.Tuo pačiu metu, specialiai apdorota medžiaga yra dėvėti, atsparus ir patvarus, ir nėra lengvai pažeisti ir po ilgalaikio naudojimo.

3. Reguliuojamas aukštis: rankena ir laikiklis ant atramos yra reguliuojamo aukščio, leidžiantis naudotojams skirtingų aukščių laisvai koreguoti tinkamas aukštis, atsižvelgiant į jų asmenines aukštis ir mokymo reikalavimus.Tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems mokytojams, gali rasti tinkamą aukštį mokymo.

4. Saugumas ir stabilumas: push up parama

5. Paprasta ir Patogu: struktūra laikiklis yra paprasta, montavimas ir išardymas yra labai patogus ir greitai, be užima per daug vietos.Jūs galite įdėti jį į savo namų, biuro ar kitų patalpų erdvės, fitneso mokymo, bet kuriuo metu, todėl patogu ir greitai, be jokių laiko ar vietos apribojimų.

6. Stiprinti įstaigos: Push ups yra labai veiksminga forma, viso kūno mankšta, kuri gali naudotis raumenis keletą sričių, tokių kaip krūtinės, pečių, nugaros, rankų ir pagrindinius raumenis.Tęstinio mokymo gali pagerinti fizinį pajėgumą, gerinti kūno stabilumą ir koordinavimas, forma ir tvirta laikysena.

Techniniai duomenys:

Spalva: Oranžinė, raudona, mėlyna, žalia

Svoris: 0.6 kg)

Taikoma scenarijus: sporto įranga, sporto ir fitneso

Įpakavimas: pp maišas

Komplektą Sudaro:

I-Formos Push Up Stendas, Namų Apyvokos Ir Vyrų, Ir Moterų Rankos Stiprumo Mokymas Equipmen*1

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-2 cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Puslapio viršus