Populiarus

Papuošalų Medis Stovi Organizatorius, 3 Pakopų Lentelės Viršuje Karoliai Pakabukas Su Papuošalais Dėklas Bazė, Balta Metalo Ir Medžio Pagrindinio

€22.13
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k69352

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Mediena

Pilnas aprašymas

Papuošalų Medis Stovi Organizatorius, 3 Pakopų Lentelės Viršuje Karoliai pakabukas Su Papuošalais Dėklas Bazė, Balta Metalo Ir Medžio Pagrindinio Aukštos Kokybės Medžiaga - bendras rėmo produktas yra pagamintas iš metalo, naudojant matinio technologija, priešslydžio sistema papuošalai nėra lengva nukristi, saugojimo stovo ir dėklo produktas yra pagamintas iš minkštos medienos, kuri nebus sužeistas ar subraižyti apdaila.

Raizginys Nemokamai Sprendimas - papuošalų medis stovi organizatorius, kad užtikrinti pakankamai vietos galite skleisti visus jūsų karoliai, išlaikant jas raizginys-nemokamai.

Integruotas Priedų Patiekalas - bazė veikia ir kaip papuošalai dėklas pridėta priedų saugojimas.Naudoti ją kaip auskarą turėtojas, apyrankės savininkas, arba vieta laikyti savo mėgstamus žiedai saugus.

Dekoratyvinis Unikalus - Elegantiškas ir unikali, papuošalai, stovo bus komplimentas bet kurios vietos, Puikiai tinka namuose naudoti, ar darbo papuošalai rodo parduotuvėse ar salonuose.

Puiki Dovana Meilės Vienas - tas, Kas jūsų Mylimam žmogui, Mama, Žmona, Duktė ar Draugė, papuošalų laikiklis yra dar taip pat puikiai, kaip housewarming pateikti ir jubiliejų, dovanų, galime būti tikri, kad tai bus labiausiai praktinių ir įsimintina dovana jie kada nors gavo.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiagos:metalas+medis

Dydis: 22 x 9.8 x 26.3 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Papuošalų Medis Stovi Organizatorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Puslapio viršus