Pardavimas

Gitara Galandimo Įrankį Poliravimo Akmens, Paprastas Šlifavimo Gitaros Remonto Ir Techninės Priežiūros Raudona Galandimo Akmuo, Patogus Ir Greitas

€2.44 €3.48
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k66935

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Gauti tobula gitara, laidas ir pin lygumą su mūsų Sunkaus Akmens, Galandimo Akmuo.Mūsų multi-kampas ir multi-side šlifavimo leidžia lengvai dirbti išspręsti šias bendrąsias problemas.Įvairiausiuose taikymuose, daro tai būtina turėti bet muzikantas.

Specifikacija:

Pavadinimas:

Forma: kvadrato

Panaudojimas: šlifavimo ir poliravimo šlifavimo juostos, šlifavimo kompleksas jade, gitara pagalvės ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1x Akustinė Gitara Šlifavimo Akmuo

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Garantuotas Veikimas: Padaryti savo gitara blizgesį ir lenkų jūsų sekas vargo su mūsų Galandimo Akmens, Gitara.Patirtis paprasta, šlifavimo ir pasiekti optimalią garso kokybę, su šiam vartotojui-draugiška priemonė, puikiai tinka bet gitaristas, siekiantiems pagerinti savo žaidimo patirties.

2.Universalus Galandimo: Mūsų daugiafunkcinis galandimo akmens, gitara leidžia suvokti multi-kampas ir multi-šoninis šlifavimas, teikti patogus ir greitas būdas pagaląsti kas pusę savo priemonė.Patirtis idealus įrankis universalus ir efektyvus gitara išlaikymo.

3.Patikimas Šlifavimo Rezultatai Su mūsų galandimo akmens, gitaros, jums gali remtis į garantuoja rezultatus kiekvieną kartą.Pagaminti iš tvirtos ir šlifavimo akmuo medžiagą, jūs galite mėgautis ilgalaikį naudoti nuosekliai, sklandžiai ir net šlifavimo savo gitaros stygos.

4.Spręsti Problemas: atsisveikinti grubus, smeigtukai ir laidai su mūsų galandimo akmens, gitara.Išlaikyti savo gitara gerai išlaikyta ir atrodo visiškai nauja, su lengvumu, puikus gitaros remonto ir techninės priežiūros.

5.Įvairias Programas: Smėlio ir lenkijos šlifavimo juostos, formos gitara pagalvės, arba dirbti sudėtingomis jade su lengvumu.Šio daugiafunkcinio akmuo turi daug įvairių programų, kad jis yra vertinga priemonė gitara žaidėjų, ir "PASIDARYK pats" entuziastams.

Puslapio viršus