Pardavimas

Lygis Lentelė Akrilo Dervos Lygiava Lentelė Dervos Daugiafunkcinė Lyginimo Lentos Aukščio Darbo Stalo Dažų Projektai

€20.91 €58.08
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k6574

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Lygiu aukštyn savo dervos žaidimas su mūsų akrilo lygio pareigas.Užtikrina puikų lygumo jūsų derva, meno ar baldų gamybos.Paruoštas naudoti iš karto, tai puikus "PASIDARYK pats" entuziastams.Pagamintas iš aukštos kokybės akrilo, jį galima lengvai išvalyti varva derva.

Specifikacija:

Medžiaga: akrilas

Gaminio dydis: (vidut.)29*26cm/11.42*10.24 cm

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Paketas, sąrašas:

Derva Lygiava Lentelė*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lygaus paviršiaus Achiever: būtina priemonė, siekiant visiškai lygių paviršių jūsų rankų darbo dervos kūriniai.Pakelti savo amatu su mūsų Dervos Lyginimo Stalo, užtikrinant tobulo lygumo ir teikti neprilygstamą teisingumą ir tikslumą, puikus rezultatai.

2.Ilgalaikės Medžiagos: Pastatytas atlaikyti dideles apkrovas, tai derva lyginimo stalas yra pagamintas iš tvirtos akrilo medžiagos, kuri yra atspari deformacijai ir žalą per tam tikrą laiką.Tvirtas pastatyti, kad gali dirbti su sudėtinga užduočių, tai suteikia ilgalaikį sprendimas jūsų lygiava poreikius.

3.Lengvas Nustatymas: Pradėti crafting nuostabiu dervos meno lengvai, naudojant šią lyginimo stalo.Tiesiog vieta lygio valdyba savo workbench, ir jūs gerai eiti.Jokių sudėtingų diegimo ar surinkimo nereikia.Mėgaukitės patogumui lengva ir patogi patirtį, puikiai tinka menininkai iš visų įgūdžių lygį.

4.Multi-Funkcija: dervos lygiava lentelėje pateikiama daugybė programų, kiekvienas troškimas kūrybiškumą.Idealiai tinka dervos stalai, epoksidinės projektus, ir daug projektus, kurie reikalauja lygaus paviršiaus.

5.Lengvas Priežiūra: Atrasti easy-to-clean sprendimą su mūsų dervos lyginimo stalo.Venkite varginančių techninės priežiūros ir sutaupyti daug laiko ir energijos, o lengvai pašalinti nepageidaujamus dervos lašų.Išlaikyti savo darbą, tvarkinga ir sutelkti dėmesį į savo kūrybos projektus, didžiausio efektyvumo.

Puslapio viršus