Populiarus

Golfo Kamuoliukus Saugojimo Krepšys Akių Golfo Krepšys Organizatorius Kamuolys Turėtojas Nailono Dėklas Maišelį Su Raišteliu Didelės Talpos Nešiojamų Saugojimo Krepšys

€4.19
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k5259

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Departamentas Pavadinimas: Unisex
  • Medžiaga: nailonas

Pilnas aprašymas

Jos akių raišteliu konstrukcija leidžia gauti ir kaupti savo turnyrą ir mokymo kamuolius vėjas.Pakankamai didelis, kad turėti daugybę kamuolius, ši juoda golfo krepšys yra būtina turėti bet golfas.Puikus praktikos arba kursą.

Specifikacija:

[Produkto Pavadinimas]: Golfo kamuolys net krepšys

[Medžiaga]: Nailono akių maišą

[Spalva]: juoda/tamsiai mėlyna/žalia

[Pajėgumų]: mažas dydis gali turėti 15-20 kamuolius, vidutinio dydžio, gali turėti 25-35 kamuoliukus, ir didelis dydis gali turėti 50-55 kamuolius.

[Dydis]: mažas dydis yra apatinis skersmuo 11cm, o aukštis-14cm.Vidutinio dydžio yra apatinis skersmuo 14cm, aukštis 19cm.Didelio dydžio yra apatinis skersmuo 16cm, o aukštis-23cm.

[Svoris]: Mažas dydis-32 gramai, vidutinio dydžio 44 gramai, didelių gabaritų 53 gramų

Pakavimo Sąrašas:

1 x Golfo kamuolys net krepšys

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Efektyvi Organizacija: Tai golfo kamuolys net krepšys yra lengvas ir patogus nešiotis, kad galite nešiotis bet kur, kur jūs norite.Ji turi raišteliu uždarymo, kuri leidžia lengvai atidaryti ir uždaryti, ir galima laikyti iki 48 golfo kamuoliukus.

2.Raišteliu Dizainas: Akių Raišteliu Maišelis dizainas mūsų Golfo Kamuolys Net Maišelis leidžia paprastas ir greitas montavimas į jūsų krepšyje ar krepšelis.Išlaikyti savo golfo kamuoliukus saugiai saugomi ir lengvai prieinama, o dėl kursų.

3.Lengvai Atlikti, Daug Vietos: Tai golfo kamuolys net krepšys yra pakankamai didelis, kad turėti kelis golfo kamuoliukus, tačiau pakankamai kompaktiškas, kad tilptų jūsų kuprinė ar automobilio bagažinę.Jūs nesunkiai galite jį pasiimti bet kur, kur jūs norite praktiškai savo sūpynės, arba mėgautis žaidimas su draugais.

4.Universalus Panaudojimas: Skirta laikyti ir nešiotis golfo turnyras ir mokymo kamuoliukus, tai net maišelis idealiai tinka golfo mokymo, treniruočių ir patirties.Ją gali naudoti ir moterys, ir vyrai iš visų įgūdžių lygį ir yra plačiai taikyti įvairių golfo parametrai.

5.Ilgaamžiškumas Garantuotas: Su savo tvirtas ir stiprus, aukštos kokybės nailono medžiagos, tai juoda golfo kamuolys net krepšys yra pastatytas ilgalaikiam naudojimui.Jis ateina su raišteliu uždarymo norint patekti paprasta.Juodos spalvos prideda liesti elegancija ir yra lengvai prižiūrimos.

Puslapio viršus