Populiarus

2022 Karšto Pardavimo Juosmens atrama Prietaiso Laikysenos Korektorius Atgal Neštuvų už Viršutinės ir Apatinės Nugaros Skausmo

€65.40
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k3889

Specifikacija

  • Funkcija: Reguliuojamas
  • Mokymo Vietos: ĮSTAIGA
  • spalva: juoda, balta
  • Tipas: Masažo Pagalvėlė
  • Masažo zonos: ĮSTAIGA
  • PREK.KOD: 100VNT
  • Naudojimas: Namo Asmens Massager
  • Po pardavimo paslaugos: Grąžinimas ir Pakeitimas
  • Pakavimas: Spalvos langelį
  • Medžiaga: ABS+Silikono
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prašymas: ĮSTAIGA
  • Logotipas: OEM Logotipas Priimtina
  • Produkto Pavadinimas: Masažas Atgal Neštuvų
  • Raktiniai žodžiai: Juosmens Neštuvų
  • Prekės Pavadinimas: JIMITU, BBK
  • Kilmės Vieta: Kinija, KINIJA
  • Modelio Numeris: BBK-YJ

Pilnas aprašymas

Rekomenduoti Produkto Aprašymas Kilmės Vietą Kinijos Modelio Numeris BBK-15 Tipo masažas ginklą Taikymas Kūno Funkcija Šildymo ir vėsinimo funkcijos Paslaugas Po pardavimo Grąžinimo ir keitimo Brushless Motorinių, Mažai Triukšmo Baterijos talpa 2500mAh Medžiaga ABS Masažo Galvutės 5 Masažo Galvutėmis Darbo laikas 4.5-5 Valandos Svoris 0.62 kg Funkcija Raumenų Masažas Ginklą

* Mažinant Raumenų Jautrumas: Masažo aparatas padeda mažina stora raumenys, skausmas, ir standus nugarą, atpalaiduoja įtemptas minkštųjų audinių.Giliųjų audinių masažas ginklą pagreitina kraujo apytaką poveikio ir greitai nugali pieno rūgšties pagaminti po pratybų, gerokai sutrumpinti raumenų atsigavimo laikas.

* Galingas Ir Itin Tylus: Profesinės giliųjų audinių masažas naudoja pažangias variklio užtikrinti, galia, ir atnešti didelės galios, bet ir žemas triukšmo lygis, pristatymas iki 2800-3200 mušamieji per minutę.Gana ramioje darbo metu, tik apie 35-50dB pagal unikalius triukšmo mažinimo technologija, galite naudoti namie, sporto salėje, "office" ir kt.

* Masažo Galvutės: masažo prietaisas turi 3 greičio, stiprumo lygis, kuris leidžia jums reguliuoti greitį suteikti teisę slėgio pagal jūsų poreikius.Naudojant šildomas ir aušinamas masažas galvos ir kitų 5 galvos masažas arba gilų audinių nugaros, kaklo, pečių, rankų ir kojų.

* Didelis Baterijos Talpa Masažas Ginklų: Į massager rankinės yra įrengta 2400mAh aukštos kokybės ličio akumuliatorius, todėl jis gali toliau dirbti trunka apie 2-3 val. (priklauso nuo greičio) po mokestį.Masažas ginklą auto shut-off po 15 minučių nepertraukiamo naudojimo, siekiant apsaugoti variklį nuo perkaitimo.Specifikacija Pakavimo Ir Pristatymo Kompanija Profie Shenzhen BaiBaiKang Co., Ltd, įsteigta 2017. Mūsų tikslas-padėti vis daugiau ir daugiau žmonių dėmesio organizmo sveikatą Sveikatos Priežiūros produktai.Mes siekiama tirti ir plėtoti Sveikatos priežiūros produktų,kurių kokybės, kaip fondas, inovacijų kūrimo šaltinis, ir klientų aptarnavimo auga jėga.Mes tik pasirinkti geriausią medžiaga pagal naujausias technologijas, siekiant išlaikyti produktų, kuriuose yra daug artimųjų rate.Mūsų produktai išlaikė CE, SGS , RoHS, gamyklos su ISO9001. Mūsų Paslaugos 1. Alibaba aukso tiekėjas

2. Nekilnojamojo gamyklos su mašinomis ir kvalifikuotų darbuotojų

3. Greitai siunta: Iki galinga shipping line ar kurjerių įmonės ir profesinės dokumentai

4. Konkurencingą kainą ir greitą pristatymą, visas siuntimo metodas yra priimtinas.

5. Patyrę štabų užsienio prekybos

6. Mes galime priimti mažas, kad ir OEM tvarka.

7. Pakuotės : stiprus plaukioti pakavimo

8. Geriausia naudoti po siuntą su elektroniniu paštu ir telefonu

9. Atsiliepimų elektroniniu paštu po gauto krovinio DUK 1. Q: ar jūs Esate gamintojas ar prekybos kompanija?

A:Mes esame profesionalus gamintojas specializuojasi medicinos sveikatos priežiūros produktų.Mes negalime garantuoti mažiausios kainos pasaulio rinkoje , Aukšta kokybė, konkurencinga kaina.

2. K: jūs Galite padaryti OEM ir ODM?

A: Taip, mes galime suteikti OEM ir ODM paslaugos pagal klientų reikalavimus(įskaitant medžiagų, spalvų, dizaino, pakavimo, logotipas.

3. Q: Kaip aš galiu gauti kai mėginiai?

A:TAIP, Mes galime pasiūlyti nemokamų pavyzdžių, jei jus sudomino mūsų produktai.

4. Q: Ką apie pasirengimo laikas mėginio ir masinės gamybos?

A: Paprastai, mes galime išsiųsti mėginį jums per 2~3 dienų ir 15~25 dienų masinės gamybos.Žinoma, tai gali užima daugiau laiko, masyvi tvarka.

5. Q: Kaip jūsų gamyklos kokybės kontrolė ?

A: Mes turime profesinės QC grupės tikrinti informaciją kiekvieną procesą.Baigus gamybos , mūsų QC patikrins prekių gabalą.Trūkumas tie, kurie bus pasirinko ir atgaminti.

6. Q: Kas yra jūsų pristatymo sąlygos?

A: Mes priimame EXW, FOB, CFR, CIF ir pan.Jūs galite pasirinkti vieną, kuris yra patogiausias arba ekonomiškai efektyvios jums.

7. Q: Kokia jūsų mokėjimo terminai?

A: T/T, L/C ir nepastebimoje vietoje, Western Union, paypal ir t.t.Mes priimame bet patogu ir greita mokėjimo terminas.

Puslapio viršus