Pardavimas

Vaikai MTB Vilkimo Virvę Vaikui Dviratį Ruožas Bungee Laidas Suderinamas Su Dauguma Kalnų Dviračiai Lengviau Kalvos, Lipa

€13.23 €26.47
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k3402

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Kempingas Semtuvai

Pilnas aprašymas

Dviračių Vilkimo Virvę Kalnų Dviračių Tėvų-vaikų Traukti Virvę, Dviračių Vilkimo Virvę Vaikui Dviratį Didelio Elastingumo Ruožas Laido

Kulka Taškų:

1、Tėvų-Vaikų Traukti Virvę: Nuotaikinga veikla su tėvais ir vaikais.Vaikai greitai bus išnaudota.Šio pavadėlio, galite traukti savo vaiko dviratis už jus, bet kurioje situacijoje.Nebus tabaluoti arba gauti sugauti ratų.

2、Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš nailono + elastinga virvė, stiprus ištvermė, gali būti ištemptas iki 600% normalaus dydžio.Tai yra suvynioti su super stiprus juosta, todėl jūs neturite jaudintis dėl to laužymo.

3、Su Lanksčia Skėtis Laidas: Mes taip pat pateikti 5mm lankstus skėtis laidą, kuri gali būti pritvirtinta prie stulpų dviračių arba pratęsti aplink ašigalį.

4、Lengva Naudoti: specialiai kalnų dviračių šeimų, tai trunka tik 2 žingsniai, siekiant prisijungti prie priekinių sėdynių ir galvos vamzdis greita naudoti.

5、Tinka ir Vaikams, ir Suaugusiems: Krovinio svoris 500 svarų / 225 kg, mūsų dviračių traukos diržas yra pakankamai lanksti, kad, siekiant išlaikyti diržas supasi, arba arti rato, o žirgais.Tai yra apie 4,5 metrų ilgio ir tęsiasi iki 3 metrų, smūgio absorbcijos driekiasi patogiai ir drags mėgautis didesnės šeimos pramogų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Dviračių Vilkimo Virvę

Medžiaga: nailonas + elastinga virvė

Svoris: apie 254 gramų

Pakuotės Dydis: apie 25*20*4cm/9.84*7.87*1.57 į

Lyno Ilgis: apie 4.5 m/ 177.16 į

Spalva: juoda, mėlyna, raudona

Pakavimo Sąrašas:

Dviračių Vilkimo Virvę*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Puslapio viršus