Pardavimas

20Pcs "PASIDARYK pats" Zawalcowany Rašikliai Sukasi Plastiko Zawalcowany Tušinukas Veleno, "PASIDARYK pats" Pen Apdailos Prekių Office Mokyklos 14Cm (Mėlyna)

€8.53 €12.36
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k32590

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

20Pcs "PASIDARYK pats" Zawalcowany Rašikliai Sukasi Plastiko Zawalcowany Tušinukas Veleno, "PASIDARYK pats" Pen Apdailos Prekių Office Mokyklos 14Cm (Mėlyna) viduryje strypas yra maždaug 2.09 colių/5.3 cm ilgio ir 0.08 colių/0.2 cm skersmens dydžio, kad tilptų skylės diametras labiausiai karoliukai.

Medžiaga: pagrindinė dalis, laisvi rutulinis parkeris yra pagaminti iš patikimų plastiko, kuris yra tvirtas ir nėra lengva sulaužyti, deformuoti arba išnyks.

Sausas rašalo srautai dar greitis, teikti sklandžiai rašyti su kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo, tinka pasirašymo pastaba-fotografavimas, rašyti ir dar daugiau.

Skirtingai nei tušinukai, kad yra spaudžiamas, šis tušinukas atidaro urmu sukant pen kūno.Kai jums paleisti iš rašalo, tiesiog išimkite papildymo iš apačios ir pasukti jį pakeisti, lengva naudoti.

Puikus derinys su stambusis kramtomosios gumos granulių, kalnų krištolas karoliai, mielas metalo karoliukai, didelė anga euro karoliukai, stiklo granulių pakabučiai, kutai ir daugiau.Puošnios rašikliai pareikšti begalinis kūrybiškumą.

Spalva:Žalia/Juoda/Raudona/Sidabrinė/Mėlyna

Medžiaga:Plastikas

Dydis:14cm

Pakuotės Turinys:

20 * plunksna

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Puslapio viršus