Pardavimas

USB Šildymo Moterų Liemenė Liemenė Su 5 Pagrindinių Šildymo Zonų Smart Šildomos Striukė Reguliuojamas Trijų lygių Temperatūros Kontrolė

€18.75 €26.79
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k2907

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Lytis: VYRAI

Pilnas aprašymas

Likti šiltas ir patogus, su mūsų USB Šildymo Liemenė.Pagamintas su Pasirinkta Medžiaga, ji yra priekiniai ir galiniai šildymo pajėgumus su vienu mygtuku šildymas.Plačiai Naudojami ir gali būti plaunamas rankomis lengva priežiūra.Laikyti šalto bay, o būna stilingi ir patogūs.

Specifikacija:

Pavadinimas: USB Šildymo Liemenė

Medžiagos: poli pluošto

Taikoma žmonių: Vyrų/Moterų

dydis:

Dydis M, krūtinė 98-120cm, ilgis 55-59, rekomenduojama svoris: 40-75kg vyrų, 45-70kg moterims

Dydis L, krūtinė 118-132cm, ilgis 57-61 cm, rekomenduojamas svoris: 75-110 kg vyrams, 70-90 kg moterims

Pastaba: Šis šildymo liemenė yra dviejų dydžių, dideli ir maži, ir tinka tiek vyrams, tiek moterims.Jūs galite reguliuoti ilgį ir plotį, kad tiktų jūsų kambariniai įpročius, kiek reikia.

Kai šildymo, jums reikia visada prisijungti prie mobiliojo maitinimo šaltinis

Produktas neturi būti maitinimo bankas

Produktų Sąrašas:

USB Šildymo Liemenė *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Polyfiber Komfortas: atsparia, kvėpuojantis polyfiber statybos, mūsų šildomos liemenė vyrams tau jaukus šaltu oru.Pasirinktos medžiagos užtikrina ilgalaikį komfortą.

2.Greitai ir Net Šilumos: Nugalėti žiemos chill, su mūsų šildomos liemenė vyrams.Įrengtas reguliuojamas temperatūros vos 30 sekundžių, 5 didelių šildymo zonų, priekiniai ir galiniai aprėptį, o ilgalaikį temperatūra užraktas

3.Multi-Purpose Šildymas: neleisk, kad šaltas oras sustabdyti jus nuo žavus, slidės, motociklai, alpinizmas, kempingas, žygiai, slidinėjimas, žvejyba ar medžioklė.

4.Plaunamas ir Patvarus: Su mūsų šildomos liemenė vyrams, jūs galite atsipalaiduoti žinodami, tai ranka-plaunamas, todėl ji atrodys labai ilgą laiką be baimės sugadinti arba nešioti.

5.Pažangi Temperatūros Reguliavimas: Lygiu aukštyn savo žiemos žaidimas su mūsų mygtuką šildomos liemenė vyrams.Mėgaukitės pažangios šildymo, su trijų lygių temperatūros kontrolė nuo šilta lygio raudona 65C

Puslapio viršus