Populiarus

Pradedantiesiems TattoosMachine Pen Make-up su Integruota Pjovimo Linija Rūko Nyksta

€17.73
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k276254

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: 3C

Pilnas aprašymas

16 Savybės:

OOTDTY

Pasiekti įvairias tatuiruotes poveikis lengvai šios tatuiruotės pen sujungia funkcijų, pjovimo, pamušalas, ir spalvinimas, leidžia jums sukurti platų tatuiruočių stiliai be vargo.

Universalus ir tikslus tatuiruotė su savo trijų skirtingų funkcijų, ši mašina pasiūlyti universalumo tatuiruotė.Jos didelės kontrolės sistema užtikrina, baudos linijos, aišku, gabalai, ir net šešėlių efektus.

Idealfor profesionalus tatuiruočių menininkas, ir mėgėjams skirta profesionaliems tatuiruočių menininkas, šis prietaisas gali sutalpinti į įvairių tatuiruočių stiliai ir atitinka klientų poreikius.Taip pat tinka asmenims, kurie aistringai apie tatuiruotes ir nori pasiekti savo norimą tatuiruotės poveikį.

Puikus tatuiruočių studijose, beautys salonai ir įvykis, ar tai tatuiruočių studija, beautys salonas, ar kultūros renginį, ši mašina gali būti naudojama teikti tatuiravimo, pjovimo, ir spalvinimas paslaugas.Ji priduria, liesti kūrybiškumą ir artistrys į bet kurį parametrą.

Pakelia jūsų meninės raiškos, su lengvumu, tai visi į vieną tatuiruotės mašina leidžia jums atskleisti savo kūrybiškumą ir pademonstruoti savo meninius įgūdžius.Nesvarbu, ar esate profesionalus dailininkas ar entuziastas, šis įrenginys leidžia jums sukurti unikalius tatuiruotės pramoniniam dizainui, kad palikti lastingimpressions.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Aviacijos Aliuminio

Dydis:Apytiksl.11.5x3cm/4.52x1.18inch

Spalva:Juoda/Raudona

Sukimosi greitis: 12V 10000rpm

Kelionės: 3.5 mm

: 5-12V

Svoris: apie 165g

Komplektą Sudaro:

1x TattooPen

Pastaba:

① .Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

② .Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Puslapio viršus