Pardavimas

360 laipsnių 12 Varantys Žiedas Apkabos, Kojų Treniruoklis Kojų Raumenų Fitneso Juosmens Grožio Kojos Prietaiso Jogos Masažas Roller Treneris Raumenų

€5.68 €10.34
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k2761

Specifikacija

  • Mokymo Vietos: Raumenų Relex Aparatai
  • Departamentas Pavadinimas: VYRAI
  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Mūsų Varantys Raumenų Fasciją Roller suteikia puikus sprendimas raumenų skausmas tobulinimo ir po pratybų atkūrimo.Tai ergonomiškas ir elastingas pagalbos, kad tai yra labai paprasta naudoti kojų formuojant ir įvyniojimas, masažas.Atsisveikinti su raumenų sustingimas su šiuo veiksmingu voleliu.

Specifikacija:

Dydis: 30*30 cm|11.81*11.81 cm

Medžiaga: ABS medžiaga

Paskirtis: formuojant, masažas, gražios kojos

Paketas, sąrašas:

Apkaba Kojos Massager*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atgaivinti rankų Raumenys: Atgauti stiprumą ir atjauninti rankų raumenys su Ratais Raumenų Roller Massager.Jo unikalus įvyniojimas, masažas dizainas tinka jūsų kūno kontūrų, veiksmingai ramina skausmą ir atleidžiantis nuovargis.Jaučiasi įtampa ir pailsėję po treniruotės.

2.Pritaikoma Plotis: Reguliuoti plotį ir slėgio Ratų Raumenų Roller Massager nukreipti keli raumenys ir taškų.Elastinga paramos prisitaiko prie įvairių kūno dalių, lengvai, užtikrinant individualų ir veiksminga masažo patirtis jūsų kaklo, nugaros, kojų ir rankų.

3.Sklandžiai Valcavimo: 15 nepriklausomų volai, kurios būtų stabilios ir eco-friendly, tai raumenų roller massager slysta sklandžiai per odą ir raumenis, sumažinantis įtampą ir skausmą.

4.Unikalus Dizainas: Mūsų raumenų roller massager ateina su anti-slydimo žiedas rankena, kuri suteikia tvirtesnį sukibimą dėl optimizuoto spaudimas ant probleminių sričių.Unikalus pusmėnulio matricos masažas plūduriuojantis taškai tikslus sukelti taškų ir padidina kraujo tekėjimą į nuraminti ir pagreitinti išieškojimas treniruotės.

5.Iš visų pusių Atjauninimo: atsisveikinti su raumenų skausmas, kaklo sustingimas, ir treniruotės nuovargį su mūsų Ratų Raumenų Roller Massager.Šis universalus įrankis suteikia 360 laipsnių masažas patirtį, kuri taikoma jūsų odos ir kūno kreivės ir formuoja jūsų kūno sudėjimą.

Puslapio viršus