Pardavimas

Kempingas Įkrovimo Kempingas Žibintai su Vandeniui IPX4 Palapinė Žibintai

€17.21 €34.42
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k24452

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Kita
  • Prekės Pavadinimas: SLADE

Pilnas aprašymas

Savybės:

OOTDTY

4 in 1 Kempingas String Žibintai: Šis kempingas įrankių funkcijų eilutės šviesos, žibintuvėlis, ir žibintai, siūlo daugybę pasirinkimas stovyklauti.Į 49ft string žibintai gali būti naudojama papuošti savo palapines.

"PASIDARYK pats" Kelių Apšvietimo Režimus: string žibintai siūlome keletą apšvietimo režimai: Didelis Šviesos, Mažai Šviesos, Kvėpavimo Mirksi ir Greitai Mirksi, kuris yra puikus įvairių proga, tokių kaip kempinge, palapinėse, namuose, šalių ir kt.

Atsparus Vandeniui IPX4 & Drop-atsparus & Patvarus: kempingas žibintuvėlis yra pagamintas iš patvarios ABS medžiagos ir yra atsparus vandeniui IPX4 dizainas aukšto patvarumo ir atsparumo vandeniui.

Puiki Dovana: Šiltas stygos žibintai ateiti su kempingas žibintai žibintuvėlį ir padaryti puiki dovana jūsų šeimos, draugų.Tinka kempingai, palapinės, šventė, vestuvės, gimtadienis, Kalėdos, šalies apdaila.

Praktiškas ir Plačiai Programos: Mūsų lauko String žibintai yra skirti būti lengvai saugomi jūsų namuose, terasa, kieme, sunkvežimių, spintos, kuprinės, turistiniai reikmenys, ar išgyvenimo rinkiniai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS, PC, Silikono

Spalva

2 Spalvų yra taip, kaip Parodyta Paveikslėlyje.

Pakuotės Svoris: apytiksl.297g

Dydis: apytiksl.55x210mm/2.16x8.26in

(Daugiau Dydžio, Išsamiai, Prašome Žr. Nuotrauką.)

Komplektą Sudaro:

1Pc Kempingas Žibintai

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Puslapio viršus