Pardavimas

Red Lantern su Kinijos Mazgas Kutai Kinų naujieji Metai Žibintų E27 Pavasario Festivalio Gatvės Pakabukas Kinijos Tradicinės Namų Dekoro

€2.85 €4.76
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k23919

Specifikacija

  • Įtampa: 110-240V
  • Yra Lemputės Įtraukti: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Claeted

Pilnas aprašymas

Kinų naujieji Metai Žibinto su Kutai Laimę Kabo Žibintai Nauji Metai Durų Kabantys Žibintai Kinijos Tradicinės Namų Dekoro

Ypatybė:

1. Tvirtas ABS Statybos: Kinų naujieji metai žibintai yra pagaminti storos ir tvirtos ABS įstaiga, užtikrinti jo ilgaamžiškumą ir atsparumą dėvėjimosi ir plyšimo.Jis gali atlaikyti įvairias oro sąlygas, todėl tinka tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.

2. Minkštas ir Malonus Apšvietimas: ABS medžiagos raudonųjų žibintų leidžia aukštas šviesos pralaidumo, todėl yra minkštas ir patogus švyti.Ji sukuria šiltą ir malonią aplinką, puikiai tinka švęsti Kinų Naujųjų Metų-ar bet švenčių proga.

3. Tradicinis "Fu" Charakterio: puoštos Kinų hieroglifas "Fu", tai sėkmės kabinti žibintas įkūnija esmė Kinų kultūra ir simbolizuoja palaiminimus ir gausa.Hang it up skleisti sėkmės ir laimės visoje savo namuose arba įvykio.

4. Dekoratyvinis Kinijos Mazgas Kutai: pavasario festivalis pakabukas žibintų funkcijos dekoratyvinis Kinijos mazgas kutai, kurie sudaro vienybę, sėkmės ir laimės.Šių sudėtingų kutai pridėti elegantiškas prisiliesti prie žibinto, kuris simbolizuoja palankumą ir harmoningą rinkimas.

5. E27 Lizdas: pavasario festivalio gatvės pakabukas ateina su E27 lizdu, todėl montavimas ir keitimas, buitinių šviesos šaltinių, greitai ir lengvai.Tiesiog pasukite ir pakeiskite lemputės pritaikyti apšvietimo jūsų pageidavimą.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Sertifikavimas: ce

Gaminio Dydis: 188.00x168.00x168.00mm/7.4x6.61x6.61inch

Gaminio Medžiaga: ABS

Jungtis: E27 varžtas

Įtampa: 175-265V

Taikymo Scena: Pradžia, Balkonas

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Kinų naujieji Metai Žibintų

Puslapio viršus