Pardavimas

Planuotojas Sticky Notes Juokinga Planavimas Pastaba Planavimo Trinkelėmis 150 Lapų Savarankiškai Klijuoti Dėmesį, Pagalvėlės, Raštinės Darbas, Mokykla, Namai Stalas Stalo

€1.13 €2.81
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k2362

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Tai klijai daryti, sąrašas, užrašinė, pagaminti iš patikimų popieriaus ir nepalieka jokių ženklų.150 lapų, tai puikus pagalbininkas šeimoms, išreikšti save.Nuolat organizuojamos ir ant viršaus užduotis su šia turi turėti produktyvumo įrankis!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Juokingi Sticky Notes

Gaminio Medžiaga: popierius

Vieno Gaminio Dydis: (vidut.)7.5*7.5*0.5 cm/2.95*2.95*0.2 cm

Vieno produkto svoris: apie 30g

Lapų skaičius: 50 lapų kiekvienam gabalas

Pakavimo Sąrašas:

Juokinga Sticky Notes*3pcs

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Užtikrintas Ilgaamžiškumas: Mėgautis patogiai rašymo patirtį su mūsų juokingas sticky notes, pagaminti iš patikimų popieriaus, kad atlaiko slėgio ir dilimo.Galite būti tikri, kad šie užrašai yra saugūs naudoti ir neturi nemalonaus kvapo.

2.Stalas-draugiškas Sąsiuvinis: Paimkite pažymi, kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, šie juokingi sticky notes buvimo vietą darbalaukyje.Dėka stiprių klijų, jie nebus pleiskanoti lengvai ir nepalieka jokių ženklų.Nesvarbu, ar tai darbo ar žaisti, šie užrašai padės išlaikyti jūsų mintys organizuotas ir prieinamas.

3.Puiki Dovana: Šie juokingi sticky notes yra puikus paliekant humoro pranešimus į savo kolegomis, draugais, draugais, ar šeimomis.Nesvarbu, ar norite išreikšti savo dėkingumą, atsiprašyti, ar pateikti prašymą, šių kūrybinių atkreipia dėmesį, kad jūsų bendravimas daugiau įdomus ir įsimintinas.

4.Išraiškingas Asistentas: Paversti jūsų nuotaika su Juokinga, Sticky Notes, kurios siūlo lengvą būdą, kaip perteikti savo jausmus.Iš komplimentus atsiprašyti, ar tiesiog for fun, tai lipni pažymi, kad jums jaustis atsipalaidavęs ir ramiai.

5.Įrašykite Savo Gyvenimą Su Lengvai: Tai juokingas sticky notes yra puikus patenkinti jūsų kasdienio gyvenimo įrašyti poreikius.Su pakankamai 150 lapų, jūs galite naudoti juos ilgą laiką ir mėgautis nuotaika jos atneš.

Puslapio viršus