Pardavimas

Kibiras Stovi Turėtojas Lauko Kempingas Kibirą Stovas, Sulankstomas Lauko Kempingas Kibirą Stovo Ledo Kibiras Turėtojas Girliandos Dizaino Taurės

€27.02 €61.41
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k2200

Specifikacija

  • Su Uždegimo Prietaiso ar Ne: Įtrauktas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • modelis: Lankstymo Grindų Stovas, Kempingas
  • Naudojimo Sąlygos: Normalios Lauko
  • Vienkartiniai: No
  • Medžiaga: Medienos/Bambuko
  • Tipas: Dujinė Viryklė

Pilnas aprašymas

Mėgautis galutiniam patogumui, o kempingas su mūsų lengvas ir patvarus grindų stovas.Puikiai tinka visų savo veiklą lauke, su įgaubtas dizainas, kuris leidžia lengvai prieiti prie vandens.Plius, ji yra įrengta su apmušalai taurės dizaino išlaikyti savo gėrimai patogu

Savybės:

Produkto pavadinimas: Mediniai Kempingai Stovo

Medžiagos: tankis valdyba, Oxford medžiaga

Dydis: stalčiuko (L*W*H)-30*30*26 cm/11.81*11.81*10.24 cm

Saugojimo krepšys (L*W*H)-30*3*33cm/11.81*1.18*12.99 cm

Svoris: apie 1.05 kg

Nešantis: 80kg

Produktų Sąrašas:

Kibiras stalčiuko*1

Saugojimo krepšys*1

Skelbimas:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos Kokybės Medžiagos: pagamintas iš aukštos kokybės MDF medžiagų, mūsų lauko kibiras stovi garantuoja, kad patenkintų visus jūsų universalus lauko poreikius, iš holdingo augalai išlaikyti gėrimų kietas.

2.Lengva, Vandens Prieiga: įgaubtas kampuose skydelis puikiai tinka kreivė apačioje barelį, todėl galima lengvai prieiti prie vandens be pavertimo arba po kibirą.

3.Plačiai Naudojamas: nedvejokite, kad tai lauko kibirą stendas su savo kitą nuotykį.Idealiai tinka žygiai, žvejyba, kempingas, piknikus, taip pat naudoti patalpų viduje.Išlaikyti vandens, ledo, gėrimų, ar šiukšlių organizuota, su lengvumu.

4.Lengvas Manevringumas: lauko kibirą stendas turi angas iš abiejų pusių, kad būtų lengva pasiekti ir judėjimo.Taip pat yra girliandos taurės dizaino keturių kampų sudedamas stalas, leidžia jums laikyti jūsų vandens puodelį patogu visą laiką.

5.Nešiojamų ir Patogu: Jūsų lauke puikus kompanionas visiems veiklos lauke, lauko kibirą stendas yra šviesos svorio ir gali būti sulankstyti, todėl jūs galite naudoti ją bet kuriuo metu ir pasiimkite su savimi, kur jums eiti.Idealiai tinka stovyklavimui, žvejybai, sodo ir daugiau.

Puslapio viršus