Pardavimas

Bokso Šluostės Pirštinės Kreivų Rankų Tikslinės Skylių Bokso Pirštinės Ir Puspirštinės Pagalvėlės Bokso Trinkelės, Lenktas Dėmesio Puspirštinės Storio Reguliuojamo Kikboksas

€4.36 €12.45
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k2104

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Mažas taikinys
  • Taikoma Žmonių: VYRAI

Pilnas aprašymas

Bokso Tikslinės Padas yra puikus mokymo ir treniruotės scenarijų.Pripildytas didelio tankio putos sutirštės, ji turi optimalų smūgio absorbcija.Įrengtas reguliuojamas rankos dirželiai ir elastiniai rankogaliai, tai pad tinka auditorijai visus lygius.Idealiai tinka kikbokso praktikos, tai numatyta maksimali pramušimo ir kicking paramos.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Bokso Vertus Tikslo

Medžiaga: PU

Gaminio dydis: (vidut.)25*18*7cm/9.84*7.09*2.76 cm

Svoris: apie 120 g

Pakavimo Sąrašas:

Bokso Vertus Tikslas * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pagerinti Savo Streikai: Mūsų bokso vertus tikslas yra suprojektuoti pagerinti savo skiriamojo už taekwondo, grumiasi, ir boksas, skatinti didesnį greitį, tikslumą ir stiprumą.Idealiai tinka kasdien pratimai, kaip Muay Thai, tai puikus įrankis, kultivuoti bokso ir gynybos įgūdžius.

2.Dėvėti, Atsparus Medžiaga: Pagamintas iš tvirtos ir patikimos medžiagos, šių bokso pirštinės ir puspirštinės yra užpildytos didelio tankio putos sutirštės sugeria kicking ir bokso poveikio per boksas.Galite drąsiai punch nesirūpindami kenkia savo rankas arba jūsų partneris.

3.Išskirtinį Kokybė: Patirtis patobulintą bokso treniruotės su šia tiksline padas, kuris užtikrina ilgaamžiškumą, be atjungimo.Savo kolonėlė rankos dirželiai ir elastiniai rankogaliai užtikrinti patogų ir saugų tinka, o tvirtas nailono virvė ir patvarus susiuvimo suteikti ilgalaikį naudojimą.

4.Plačiai Taikoma): Optimizuoti savo spaudu su lengvumu ir patogumu.Tikslinės rankos dirželiai yra pilnai reguliuojamas, kad tilptų bet kokio dydžio.Minkštas kamšalu ir dirželis dirželiai siūlo šiltą ir saugią tinka ir patvarus bokso šluostės pirštinės apsaugo rankas ir rankomis.

5.Puiki Dovana Pasirinkimas: Tai kick bokso padas yra puikus dovanų, atpalaiduojantis, streso ir padidinti jėgą.Jis padeda jums deginti energijos ir pagerinti reakcijos galimybė, o smagiai.Taip pat puikiai tinka šeimos naudotis, nes vaikai gali pailsėti nuo ekrano krūvio metu.

Puslapio viršus