Pardavimas

Remonto Batutas Kilimėlis Rinkinys, Trikampis Žiedas Sagtis Remonto Reikmenys Pleistras Remonto Komplektas Tvirtas Ir Dėvėti, Atsparus Batutas Trikampis

€5.62 €8.03
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k1687

Specifikacija

  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
  • Modelio Numeris: batutas pleistras remonto komplektas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Departamentas Pavadinimas: VYRAI
  • Mokymo Vietos: Juosmens & Pilvo Pratimas

Pilnas aprašymas

Ieškote patikimas sprendimas nustatyti savo batuto?Mūsų Batutas Remonto Pleistras Rinkinys yra būtina turėti!Plačiai naudojami ir suprojektuotos taip, kad būtų patvarus ir dėvėti, atsparus, jis leidžia jums pakeisti sugadintus rišimo ar trikampio formos sagtis lengvai.Be to, ji padeda užtikrinti jūsų batutas kilimėlis, užtikrinti saugią ir stabilią šokinėja patirtis.Su patogus dizainas, kuris tinka teisė į savo rankas, šis rinkinys puikiai tinka bet batutas savininkas!

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Batutas Pleistras Remonto Komplektas

Juostelės medžiaga: nailonas

Trikampis sagtis medžiaga: cinkuota

Svoris: apie 185 g

Pakavimo Sąrašas:

Trikampis sagtis * 10

Juostelės * 10

Krašto paspaudus austiniai diržai * 1 metras

Išmetiklis * 1

Adata * 1

Sriegimo įrenginys * 1

Didelio stiprumo vielos * 1 ritinėlis

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Plataus pritaikymo: negaliu rasti patikimą batutas pleistras remonto komplektas?Ieškoti ne toliau!Mūsų rinkinys gali būti naudojamas ant batuto akies paviršių ir kitų medžiagų, suteikiant ilgalaikio remonto, kad patenkinti savo dienos ir pakeitimo poreikius.

2.Patvarus Remontas: Pagaminti iš ne rūdžių cinkuoto plieno vielos ir patvarus nailono medžiagos juostelės, mūsų Batutas Pleistras Remonto Rinkinys yra pastatytas paskutinis.Užtikrinti, kad jūsų batutas lieka narė su šiuo dilimui pataisų rinkinį.

3.Lengvas Remontas: Atgaivinti savo batutas vargo su šia paprasta naudoti Batutas Pleistras Remonto Komplektas.Mėgautis be jokio vargo pakeisti ar austinių diržų sagtis su pilna rėmimo priemones.Tik siūti tvirtai ir šuolis vėl.

4.Ekonomiškas: Atgaivinti savo batutas su mūsų biudžeto draugiškas pleistras remonto komplektas.Vengia pirkti visiškai naują motina ir naudoti mūsų patvarus ir lengvai taikomos sprendimas apsaugoti savo batutas dar kartą.Grįžti į šoktelėti be pernelyg didelių išlaidų!

5.Lengvas Ir Nešiojamas: Laikyti tai batutas remonto komplektas, patogu, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.Su savo mažo dydžio ir patogiai-į-turėti dizainą, galite jį lauke su lengvumu.Neužims vietos jūsų krepšyje ar automobiliu.Gauti patikimus ir be jokio vargo sprendimas visiems savo batutas remonto poreikius.

Puslapio viršus