Pardavimas

Patobulinkite Savo Kelionių Automobiliu Automobilio Puodelio Laikiklis Išsiplėtimo Dėklas su Stabilia ir Erdvus Platforma, Gėrimai, Užkandžiai ir Korteles

€12.40 €32.63
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k157102

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Savybės:

*Patogus Automobilių Kompanionas: Mūsų automobilių puodelio laikiklis išsiplėtimo dėklas yra skirta pagerinti savo kelionių automobiliu.Ji suteikia stabilią ir erdvus platforma valdos gėrimų, užkandžių, ir kortelių, todėl jūsų ride patogi ir maloni.

*360° Pasukti Telefono Turėtojas: automobilio puodelio laikiklis dėklas yra built-in telefono laikiklis, kuris gali būti sukamas 360° kampu, kad būtų galima lengvai peržiūrėti savo telefoną pramogoms, vairuojant.Palaikyti ryšį ir pramogauti on-the-go.

*Lengva Valyti.: paprastą nuvalykite naudodami rpg, automobilio puodelio laikiklį plokštelės gali būti lengvai valomi, užtikrinti be rūpesčių patirtis.Laikykite savo automobilį tvarkingas ir tvarkinga, be jokių pastangų.

*Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš patvaraus ABS medžiaga, mūsų automobilių puodelio laikiklis išsiplėtimo dėklas yra tvirtas ir ilgaamžis.Jis gali atlaikyti sąstingis kasdienio naudojimo ir užtikrinti stabilią platformą jūsų daiktus.

*Kompaktiškas ir Universalus Dizainas: automobilių puodelio laikiklis dėklas yra kompaktiškas dydis ir tinka daugumai automobilių puodelių laikikliai.Ji yra lengva įdiegti ir pašalinti, leidžia jį naudoti įvairių transporto priemonių.Jungiamąją konstrukcija leidžia jį patogu nešiotis ir laikyti, kai nenaudojamos.

Techniniai duomenys:

*Dalies Pavadinimas:Automobilių Puodelio Laikiklis Išsiplėtimo Dėklas

*Medžiaga:ABS

*Dydis:Lenkas: apie 29*20*21cm/11.42*7.87*8.27 colių Dėklas: apie 20*14.5 cm/7.87*5.71 cm

*Spalva:Juoda

*Universalus Įtaisyti:TAIP

*OEM Numeris:/

*Tinka sektorius:Automobilių

Pakuotės Turinys:

1* Automobilio Puodelio Laikiklį Dujų Tiekimo Dėklas

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Puslapio viršus