Pardavimas

Saulės LED Šviesos Lauko Vandeniui Sodo Saulės energija Varomas Kraštovaizdžio Žibintai Drugelis Vejos Žibintai Sodo Dekoro Lempos 6/8/10heads

€1.92 €6.51
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k15486

Specifikacija

  • Prekės Pavadinimas: Ligghig
  • Maitinimo Šaltinis: Saulės
  • Korpuso Medžiaga: ABS
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Stilius: Modernus Stilius
  • Sertifikavimo: ce
  • Apsaugos Lygis: IP65
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Saulės LED Šviesos Lauko Vandeniui Sodo Saulės energija Varomas Kraštovaizdžio Žibintai Drugelis Vejos Žibintai Sodo Dekoro Lempos 6/8/10heads

Pardavimo Punktuose:

1:UNIKALIOS FORMOS: Naudojant drugelis elementas atrodo labai žavinga naktį, jei plaukioja tarp gėlių, pridedant romantišką reiškia, kad jūsų sodas.

2.ENERGIJOS TAUPYMO: saulės drugelis šviesa yra built-in 600mAh keičiamų NiMH AA baterijos, be maitinimo laidas reikalingas, net dėl debesuota dienas.Plačiau saulės skydelis taip pat konvertuoja saulės šviesą į elektros energiją greičiau.Ji gali dirbti daugiau kaip 8 valandas naktį, kuri yra tiek energiją taupančių ir ekologiškai draugiškas.

3: tvirtas IR atsparus VANDENIUI DIZAINAS: Tai saulės garden light yra suprojektuoti su aukščiausios kokybės IP65 patvari medžiaga, atsparūs karščiui ir vandeniui, nereikia nerimauti dėl lietaus, sniego, šalčio ar aukštos temperatūros.Net blogas oras, vis dar galite pamatyti romantiška šviesos šou drugelių.

4.LENGVA ĮDIEGTI: lengva surinkti dalys, į formą, įdėkite metalinį kuolą į žemę, drugelis dekoratyvinis apšvietimas, laikykite jungiklį į padėtį "on" pagal tiesioginių saulės spindulių, automatiškai įkrauti per dieną ir apšviesti naktį.

5.UNIVERSALUS SAULĖS ŠVIESOS: Šis sodas, saulės šviesos gali būti naudojamos kaip medis, šviesos, lauko skėtis šviesos, meno, šviesos, priekiniai ir atgal veranda apdailos ar lauko šviesos pridėti spalvų jūsų kieme.

SPECIFIKACIJOS:

Saulės skydelis: 2V/120MA

Baterija: 1.2 V/600MAH

Įkrovimo laikas: 6-8 valandų saulės šviesos

Darbo laikas: 8-12 val.

Numeris šviesos karoliukai: 6/8/10LEDs

Medžiaga: ABS + nerūdijančio plieno

Apsaugos laipsnis: IP65 vandeniui

Šviesos spalva: spalvotas

Pakavimo sąrašas:

1x saulės šviesos drugelis

Puslapio viršus