Pardavimas

2-Poros Sporto Glaudinimo Kojinės Moterims, Vyrams Blauzdos Skrydžio Kojinės Kelio Didelio Suspaudimo Gyvulių Kulkšnies Parama, Plaukioja

€6.94 €9.92
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k1483

Specifikacija

  • Medžiaga: nailonas
  • CN: Kinija
  • Lytis: Moteris
  • Pirštu-atskirti: No
  • Žarna Aukštis: Kojinės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Kad preparato savo kitą nuotykį su šių glaudinimo kojinės!Su savo laipsniškai kintančio suspaudimo dizaino, jie suteikia targete paramą jūsų blauzdos raumenis, mažinti nuovargį ir gerinti kraujotaką.

Pagamintas iš nailono mišinys ir spandexs, šios kojinės yra pralaidžios orui, drėgmei wicking ir patvarus.Jų siūlės-mažiau konstrukcija užtikrina, patogiai sustatyti, kad bus ne chafes arba dirginti odą.

Šios kojinės yra puikus tiems, kurie praleidžia laiką ant kojų, ar esate žygiai, veikia, ar stovi ilgą laiką veikia.Jie taip pat yra puikus

Juos savo kitą lauko nuotykius, dėvėti juos į sporto salę, arba slydimo juos prieš ilgos dienos darbų.Su savo universalus dizainas, šios kojinės tinka bet kuri veikla, kai jums reikia papildomos paramos ir komfortą.

Neleisk, pavargę, achy kojas palaikykite jums atgal; modernizuotos savo kojinių žaidimas su šiomis aukštos kokybės glaudinimo kojinės šiandien!Raktiniai žodžiai: glaudinimo kojinės, sportinės kojinės, kojinės lauko.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nailonas

Spalva: Juoda, Juoda Ruda Balta

Pakuotės Svoris: apytiksl.160g

Dydis: Kaip Paveikslėlyje Parodyta

Komplektą Sudaro:

2-Porų Glaudinimo Kojinės

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Puslapio viršus