Pardavimas

Sieninis Kalendorius Gaidys Juokinga Kalendoriai Didelis Gaidys Mėnesio Kalendorius, Sienos 2024 Kalendorius Sienos Su Šeimos Kalendorius Išdaiga Dovana

€6.26 €12.52
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k13938

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Hangable Gaidys Sieninis Kalendorius

Pilnas aprašymas

Kulka Taškų:

1.12 Temos: Pakelti savo sienų dekoras su mūsų Hangable Gaidys Sieninį Kalendorių, kuriame yra 12 skirtingų temų pademonstruotų didelis gaidziu į didinga kelia.Kiekvienas puslapis gali pasigirti spalvinga plunksnuočių draugas rodyti naują asmenybę.Būtina turėti gaidys gerbėjai.

2.Restorano sienų apdaila: Šis hangable gaidys sieninis kalendorius suteiks džiaugsmo jūsų namams ir biurui su savo spalvinga ir energingas dizainas.Kiekvieną mėnesį, jums bus sutiktas naujas gaidys nuotrauka, kuri atneš jums šviežumo ir nustebinti.

3.Patikima Medžiaga: Mūsų hangable gaidys sieninis kalendorius gali pasigirti aukščiausios kokybės medžiagos, kuri užtikrina ilgalaikį naudojimą, dėka savo tvirtas ir patvarus statybos.

4.Supaprastintas organizacija: Mūsų Hangable Gaidys Sieninis Kalendorius suteikia daug rašyti ploto, todėl be vargo, planuoti ir įrašyti planus, priminimus, bei kita svarbi informacija.Niekada praleidote svarbią dieną vėl!

5.Nuostabus Dovanų: Švęsti artimuosius su Hangable Gaidys Sieninis Kalendorius.Duoti kaip puiki dovana gimtadienius, šventes, ar sukaktis, ir leiskite jiems pajusti savo šilumą, ir priežiūrą.Šis gražus kalendorius, puikiai tinka asmeniniam naudojimui arba ekranas darbe ar namuose.

Pakelti jūsų interjero dizainas su mūsų išskirtinį Gaidys Sieninis Kalendorius.Pagamintas su aukštos kokybės medžiagomis, jame yra 12 skirtingų gaidys temos su įvairių išvaizda kelia.Patogiai įrašyti savo planus, priminimai, užrašai, ir kiti svarbūs dalykai.Puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

Specifikacija.

Produkto pavadinimas: 2024 gaidys kalendorius

Medžiaga: popierius

Dydis:

Kartu: 28*22cm | 11*8.5 į

Išklojus: 28*43cm | 11*17in

Savybės: PASIDARYK pats ir įdomu

Naudojimas: Namų ir biuro kalendorius

Paketas, sąrašas:

Hangable Gaidys Sieninis Kalendorius X1

Puslapio viršus