Pardavimas

Shadow Box Popieriaus Skulptūros Atmosferos Kalėdų naktinė lempa 3D Popieriaus Ornamentas, pagrindiniai kištukiniai naktinių lempų lizdai Tiekimą prieškambaryje Gyvenimo

€14.37 €28.74
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k123371

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Popieriaus Drožyba Naktį Šviesos

Pilnas aprašymas

Padidinti žavesio jūsų namuose su mūsų Popieriaus Drožyba Nakties Šviesa.Kalėdų tema shadow box popieriaus skulptūros išmeta atmosferos apšvietimo, kad prideda jaukus ir kviečia atmosfera.Patvari konstrukcija užtikrina ilgalaikį naudojimą.Pakelti jūsų namų dekoro su šis gražus gabalas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 21.5*16.5*5cm/8.46*6.5*1.97 cm

Naudojimas: PASIDARYK pats apdailos, miegamojo lovos apdailos Kalėdų ir kitų švenčių Kalėdinė dekoracija

Baterija: trys 7 baterijas (baterijos neįtrauktos)

Pakavimo Sąrašas:

1pc*3D popieriaus drožyba šviesos

Pastabos:

1. Dėl skirtingo šviesos ir ekrano parametrai, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas dėl skirtingų vadovas matavimai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Universalus ir Meno: Ši knyga drožyba naktį šviesa gali būti naudojama kaip dekoratyvinis dažymas, pridedant grožiu ir elegancija jūsų namuose.Ji gali būti dedama ant stalo arba pakabinti ant sienos, suteikia jums daugiau galimybių rodyti savo unikalų stilių.

2.Pakelti Savo Kalėdų Atmosferą: Infuzuoti atostogų dvasia su mūsų 3D Popieriaus Drožyba Nakties Šviesa.Išskirtinį modeliavimo Kalėdinių eglučių ir snowmen suteikia puikią atmosferą Kalėdų ritualas, sukurti ideali šventinė atmosfera, kad yra tikrai palikti neišdildomą įspūdį.

3.Bauda Amatas: Ši knyga drožyba naktį šviesos savybės realus vaizdas, Kalėdų, su aiškia struktūra ir smulkios detalės.ABS medžiaga yra patvarus, storas ir kietas, ir turi patogią vertus jausmas.

4.Popieriaus Pjovimo Žavesio: Įpūsti savo erdvę įtaigus atmosfera, naudodami mūsų knyga drožyba nakties šviesa.Paruošta naudojant lankstymo ir pjaustymo popieriaus technologija, tai shadow box dizainas sukuria stiprią 3D jausmas.Elegantiškas dizainas suteikia skirtingų regėjimo patirtį iš įvairių kampų.

5.Jauki Atmosfera: Pakelti savo namų dekoro, su savo Knygą Drožyba Nakties Šviesa.Sudėtingą papercut dizaino nušviečia jaukus atmosferos apšvietimas, kuris skleidžia švelnų spindesį, kuris meta kerintis šešėliai ant sienos.Sukurti magišką atmosferą jūsų namuose.

Puslapio viršus