Pardavimas

Daisy Gėlės, Gėlių Skėtis Nuo Lietaus Moterų Automatinis Skėtis Tris Lankstymo Apsauga Nuo Saulės, Skėtis Vyrų Nešiojamas Skėtis

€14.89 €24.82
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k122733

Specifikacija

  • Amžiaus Grupė: Suaugusieji
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Funkcija: Visi 1
  • kontrolės: Visiškai automatinis
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Tipas: Skėčiai
  • Modelis: Trys-sulankstomas Skėtis
  • Produktas: skėtis

Pilnas aprašymas

【 Medžiagos Aprašymas 】

juoda juosta

【 Priedų struktūra 】

ZYS03-8K automatinis skėtis (vidinis vinilo/išorinis spausdinimas) + skėtis dangtis

【 Produkto savybes 】

Stabilumas: skėtis rėmas naudojami struktūriniai mechanika, ir skėtis rėmas sudarytas iš 8 struktūrinio plieno ir anglies pluošto kompozicinių struktūrų naudojamas stabilizuoti rėmo.Jis yra lankstus ir tvirtas, stabilus ir atsparus vėjo.Visiškai automatinis skėtis gali veiksmingai pagerinti atidarymo ir uždarymo efektyvumą skėčio paviršiuje.

Atsparus vandeniui: viduje skėtis yra vinilo, ir ne išspausdintas su išskirtiniu modelių, kurie gali efektyviai blokuoti ultravioletinius spindulius ir užkirsti kelią rauginimo.Kai skėtis yra atidaromas ir naudojamas lietaus vanduo bus natūraliai skaidrę žemyn.Po naudojimo, vandens lašai paliks skėčio paviršius iš karto.Ji yra stipri vandens pasipriešinimo, ir džiovinimo poveikis yra akivaizdus, pailginti tarnavimo skėtis.Įprasta skėčio paviršius yra tvarkomi su nanotechnologijomis, ir lotus lapų atsparus Vandeniui poveikį, formuojant anti-vandens audinio, efektyviai blokuoja infiltracija ir lietaus vandens.

IDEALI DOVANA: Stilingas išvaizdą su įvairių ryškių spalvų jūsų pasirinkimo, šis skėtis-tai puiki dovana jūsų šeimos nariai, draugai ir kolegos!

【 Taikomas scenarijų 】

Gali būti įdėti į lagaminėlį, kuprinės, lagaminai ir t. t., skėtis tinka lauko veikla, pavyzdžiui, kelionių, apsipirkti ir pan.

【 Skalbimo instrukcijos 】

Periodinio valymo ir valymo yra rekomenduojama.

Puslapio viršus