Populiarus

360° Besisukantis Reguliuojamas Valymo Mop, Trikampis Valymo Mop Su Automatiniu Vandens Spaudimo Funkcija, Skirta Sausos Ir Šlapios

€30.75
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k118069

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

360° Besisukantis Reguliuojamas Valymo Mop, Trikampis Valymo Mop Su Automatiniu Vandens Spaudimo Funkcija, Skirta Sausos Ir Šlapios

[Padaryti Švarus Lengviau]valymo dėklas priima naujausią tipo trikampio dizaino, 360° besisukantis plauni galvą leidžia, kad neliktų dulkių mirusiųjų kampe, lengvai išspręsti savo užsispyręs dulkes kampe sienų, lubų ir langų.

[Pasakyti ne į pavojų]Extra-long 1.3 m polių lengvai pasiekti dulkių vietas ir padėti jums pašalinti dulkių paprastesniu būdu

[Aukščiausios kokybės Medžiagos], Kad pv yra įrengta sutirštės ir užšifruoti mikropluošto mop audinys, kuris gali greitai sugeria vandenį per 5 sekundes ir turi puikų adsorbcijos galimybė, tvirtai fiksavimo dulkių.

[Apsaugoti jūsų rankas]Imituoti rankų plovimo, valymo dizainas, integruota push-pull automatinis vandens spaudimas funkciją, laisvą savo rankas.

[Erdvės taupymo dizainas]Valymo Mop gali būti laikomi vertikaliai kampe, užima mažiau vietos, taip pat greitai išdžiūti.Veikia su: Akmuo, Plytelės, Laminatas, Kietos Medienos, Vinilo, Bambuko, Cemento, Grindjuoste, ir Gipso.

Medžiaga: plastikas

spalva: Balta / mėlyna

Pakuotės Turinys:

1 x Trikampis Mop (į mop nėra ateiti su skuduru)

6 x Mop

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Puslapio viršus