Pardavimas

Rankena Stipriklis Exerciser Reguliuojama Rankena Exerciser Kovos Dilbio Stipriklis Su Nerūdijančio Plieno Spyruoklės, Neslidžia

€1.57 €4.24
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k11495

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Mokymo Vietos: Juosmens & Pilvo Pratimas
  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas

Pilnas aprašymas

Kiekvienas pirštas bus apgyvendinti savo unikalų dizainą.Tai dilimui ir padės jums geriau suprasti savo mokymo pažangą ir mokymosi rezultatų.

Specifikacijas;

Medžiaga: PP+didelis anglies plieno

Stiprumas: 5-100KG

Gaminio dydis: (vidut.)11*16cm/4.33*6,3 cm

Pavasario skersmuo: (vidut.)0.4 cm/0.16 cm

Elektroninės skaičiavimo: ateina mygtuką baterijos

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Pakavimo Sąrašas:

1*Rankena Exerciser Vertus Strengthene

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Taikymo Ergonominiai Veiksniai: Non-slip danga ir ergonomiška mūsų rankenos stipriklis tinka kas pirštą su lengvumu.Jo viršininkas piršto stiprinti pajėgumus, užtikrinti, kad jūs galite padidinti jūsų rankena stiprumo veiksmingai ir efektyviai.

2.Ilgalaikės ir Tvirtos: Šis rankenos stipriklis yra pagaminti iš didelio stiprio sutirštės pavasario, kurie yra iš nerūdijančio plieno, dilimui, stiprus ir tvirtas, ir ilgalaikis.

3.Patobulintas Rezultatai: Padidinti savo rankena jėgų potencialo su Ranka Rankena Stipriklis.Įgyti gilesnių įžvalgų į savo mokymo pažangą ir rezultatus, su pažangios skaičiavimo sistemą ir aiškus LCD ekranas.Stumti save į naują lygmenį kiekvieną kartą, kai jums mokyti.

4.Įvairių Programų: Padidinti savo rankos stiprumą ir lankstumą, su šiuo reguliuojamas rankenos stipriklis.Taikymo pirštu ir dilbio raumenis, ji puikiai tinka sportininkams, muzikantams, ir žaidėjai.Jo patogi rankena ir patvarus dizainas, kad ji turi turėti savo sporto rutiną.

5.Geriausios Dovanos Draugams: paspartinti savo žaidimą ir pasiekti naujų aukštumų su šia ranka rankena stipriklis.Idealiai tinka tenisas, beisbolas, golfas, ir muzika, tai pagerina sukibimą stiprumas, ištvermė ir vikrumas.Puiki dovana laipiojimo entuziastai taip pat.

Puslapio viršus