Pardavimas

USB Įkrovimo 3D Pedometer Apšvietimas Nuimamas Įrašą Žingsnis Counter Tiksli 3D Tri-Krypties Jutiklis Fitness Tracker Moterims

€7.30 €15.22
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k11477

Specifikacija

  • Tipo sportas: Cadio Mokymo
  • Modelio Numeris: ZABA2A47
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Vienos funkcijos Pedometer
  • Mokymo Vietos: Kojos

Pilnas aprašymas

Spalva: Balta, Juoda

Medžiaga: Akrilonitrilo Butadieno Stireno

Dydis: 7.5*3.4*1.6 cm(2.95*1.34*0.63 in)

Maitinimo šaltinis:Įkraunama Baterija

Komplektą Sudaro: 1pc 3D Pedometer, 1pc Diržo, 1pc Virvelę, Naudotojo Vadovas Tikslumas: žingsnis tracker yra pažangių 3D Tri-Ašis Jutiklių technologija, kuri užtikrina puikų tikslumą bet kokioje padėtyje, pašalinti atsitiktinio judėjimo, kaip žingsnis, tai pedometer bus pradėti skaičiuoti po dešimt žingsnių nebuvo aptikta.

Paprastumas: skirtas lengvai naudoti, mūsų 3D pedometer skirtas vien dėl skaičiavimo veiksmus.Su tik vieną mygtuką(paspauskite ir palaikykite 5 sekundes iš naujo).NĖRA SETUP, NE "Bluetooth", NE App, ar išmanųjį telefoną jungtys yra būtinos.Tai patogi, vyrams, moterims, vaikams, ir senjorams.

USB jungtį: Mūsų pedometer ateina su USB kištukas, nereikia keisti baterijų, dažnai, Tiesiog prijunkite jį prie USB adapterį arba net kompiuterį be jokio vargo apmokestinimo.Su viena visiškai nemokamai, jis gali trukti iki 3 mėnesių.

Perkeliamumas: Ši 3D pedometer yra mažas ir kompaktiškas nuimamas įrašą ir virvelės.Jūs galite lengvai įrašą į savo apykaklę, batai, juosmens ar net įdėti ją viduje kišenėje, rankinėje, arba dėvėti aplink jūsų kaklo.Ji taip pat yra apšvietimas, kuris įsijungia tris sekundes, kai jūs paspauskite mygtuką reset.

Smart & Energijos Taupymo Į pedometer automatiškai pereis į "miego" režimą, kai esate ne juda.Kai pedometer pojūčius, judėjimą, ji bus pabusti ir pradėti skaičiuoti žingsnius, kai jūs judėti 10 etapų iš eilės, nuo 10, 11, 12 .ir t.t

Puslapio viršus