Pardavimas

Kulkšnies Dirželiai Kabelių Mašinos Moterų Nailono Koja Dirželis Su Dvigubu Kilpos Sukurti Veiksmingų Jogos Praktikos Čiurnos Raiščius Pilates

€5.54 €7.91
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

PAPILDOMA INFORMACIJA: SKU: k10612

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Kulkšnies Dirželiai puikiai tinka jogos mėgėjams!Pagamintas su ne-dirgina medžiagų ir kelių apsaugos dizaino, jie gali būti naudojami siekiant padėti užbaigti jogos kelia ir kitus pratimus, o taip pat suteikia stabilumo, kai pririšo prie stulpų ar stacionarių objektų.

Specifikacija:

Spalva: Juoda

Medžiaga: Nailonas

Savybės: joga kulkšnies sagtis

Neto masė: maždaug 200g

Svoris su pakuote: apie 200g

Gaminio dydis: (vidut.)12*2.5*38cm/4.72*0.98*14.96 cm

Pakuotės dydis: (vidut.)12*2.5*38cm/4.72*0.98*14.96 cm

Šiltas priminimas: dydis ir svoris yra matuojamas rankiniu būdu, ir gali būti nedideli nukrypimai nuo faktinio dydžio.

Pakavimo Sąrašas:

1* Kojų Dirželis Kabelio Mašina

Arba

2* Kojų Dirželiai Kabelių Mašina

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Geriau Tobulinimo Poveikis: Mūsų kulkšnies dirželiai kabelių mašinų turi D formos dvigubas žiedas dizaino, puikiai tinka įvairių jogos juda.Double loop funkcija užtikrina stabilumą ir skatina optimalų raumenų vystymąsi, norėdami pakelti savo jogos žaidimas.

2.Saugu naudoti: Mėgautis savo treniruotes su šiomis itin patvarus Kulkšnies Dirželiai Kabelių Mašinos Moterų.Pagamintas iš aukštos kokybės nailono medžiagos, jos užtikrina, patogiai sustatyti.Dėka savo lengvos ir ryškių spalvų variantai, galite pridėti jutiklinio stilių savo sporto rutiną.

3.Aukščiausios Ilgaamžiškumą: Mūsų kulkšnies dirželiai kabelių mašinos moterų pasiūlyti pilną paramą, o naudojasi.Papildomų padding absorbuoja streso ir užtikrina komfortą naudojimo metu.Jie turi kelis apsaugos dizaino, suteikia dvigubą apsaugą, užtikrinti maksimalų saugumą per intensyvias treniruotes.

4.Lengva Naudoti: Pakelti savo sporto rutiną su mūsų kulkšnies dirželiai kabelių mašinos moterų.Puikiai suprojektuotas, kad jūsų treniruotės be jokio vargo.Tiesiog kilpa kulkšnies sagtis per lankai, prie tvirto pagrindo, ir pritvirtinkite jį ant rankų arba kojų.

5.Universalus Dizainas: naudodami mūsų kulkšnies dirželiai kabelių mašinos, jūs galite pagerinti savo lankstumą, padidinti savo palūkanų joga, ir gerai, įvairius pratimus.Kaip daugiafunkcinis įrankis, jis padeda jums užbaigti jogos kelia, ir Pilates balansą ir pagerina koordinavimas veiksminga savarankiškai praktikai.

Puslapio viršus